Hulp bij verkoop

Het is een no-brainer, maar het verkopen van producten en diensten is zeer belangrijk voor de bedrijfsvoering. Toch is het zo dat hier minder aandacht naartoe gaat dan eigenlijk zou moeten; of deze zaken kosten teveel tijd naast de bestaande activiteiten. Ook de uitstraling van het bedrijf moet terug te zien zijn in de hele breedte: van offerte, factuur, logo en website tot social media. Boost-now kan helpen bij het opzetten van simpele en efficiënte, verkooptools voor de perfecte uitstraling van je bedrijf. Waarmee kan Boost-now je helpen?

  • Een analyse van je huidige verkoopmiddelen
  • Ontwikkelen van een verkoopstrategie
  • Opzetten van een eenvoudige maar efficiënte offerte/factuuradministratie
  • Opzetten en uitwerken van facturen, offertes, brochures, website en logo, belettering etc.
  • Het versterken en vertalen van je verkoopargumenten naar je potentiële klanten
  • Training en motivatie van je personeel

Boost-now heeft diverse referenties waar we significante verbeteringen hebben aangebracht in het plan van aanpak voor de verkoop van producten en de positionering daarvan. Zeker in deze tijd is het essentieel om jouw bedrijf en mogelijk personeel op de best mogelijke manier te laten verkopen. Boost-now kan daar een bijdrage aan leveren. Kijk op onze diensten pagina wat de mogelijkheden zijn.

"Er zitten maar 24 uur in een dag en je komt niet toe aan belangrijke zaken omtrent verkoop en marketing? Boost-now.nl is de specialist voor extra ondersteuning, wij bieden creatieve ideeën en support voor MKB ondernemingen en ZZP’ers."
Fernand Warmerdam, boost-now.nl