Over Boost Now

Mijn naam is Fernand Warmerdam en op 1 juli 2014 ben ik gestart met mijn bedrijf Boost-now. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in sales en marketing van retail tot grote internationale bedrijven. In al die jaren ben ik in mijn vrije tijd al actief geweest in het ondersteunen van kleine ondernemers met het opzetten van effectieve salesstrategieën en doeltreffende maar eenvoudige boekhoudingen.

Al heel jong ben ik gestart bij een retail/franchisebedrijf waar ik jarenlang ervaring heb opgedaan en het verkoop- en marketingvak leerde. Daarna ben ik actief geweest als accountmanager bij een Nederlands internationaal opererend bedrijf. Als volgende stap heb ik 5 jaar als bidmanager gewerkt bij een groot internationaal bedrijf, waar ik veel ervaring heb opgedaan in het positioneren van diverse producten en oplossingen. In mijn latere functies bij Canadese en Amerikaanse bedrijven heb ik mijn kennis verder uitgebreid in diverse sales & marketing-managementfuncties. Ook heb ik een MBO- en HBO-opleiding Technisch Commerciële Economie afgerond en diverse cursussen en opleidingen op verkoopgebied gevolgd. Zoals ik al eerder aangaf, help ik graag kleine (startende) ondernemingen en daar heb ik nu mijn werk van gemaakt.

Ik maak graag een afspraak om door te nemen wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen.

"Er zitten maar 24 uur in een dag en je komt niet toe aan belangrijke zaken omtrent verkoop en marketing? Boost-now.nl is de specialist voor extra ondersteuning, wij bieden creatieve ideeën en support voor MKB ondernemingen en ZZP’ers."
Fernand Warmerdam, boost-now.nl