Nieuwe website online EVE-tekenwerk.nl

20 mei 2015

Nieuwe website online EVE-tekenwerk.nl.

Deze site hoort bij het bedrijf ‘Van Engelen Tekenwerk’. Specialiteit van het bedrijf is het omzetten van collecties technische tekeningen met een ratjetoe qua kwaliteit en uiterlijk, naar een collectie met één strak en uniform uiterlijk: Standaardisatie en Transformatie

Boost-now.nl heeft heeft ondersteuning en advies gegeven voor het starten van de onderneming en de opzet van de website eve-tekenwerk.nl. Ook de email hosting is geregeld.

Achter de schermen is hard gewerkt om de website een geheel passend uiterlijk te geven. Een site die goed past bij het bedrijf en klaar is voor de toekomst. De website informeert o.a. over het laatste nieuws, de lopende projecten, product portfolio en hun referentieprojecten. De website zal verder doorontwikkeld worden in de komende tijd om volledig aan te sluiten op de filosofie van het bedrijf.

Boost-now.nl wenst Van Engelen Tekenwerk veel succes als startende ondernemer, de basis staat er in ieder geval.

website eve-tekenwerk

"Er zitten maar 24 uur in een dag en je komt niet toe aan belangrijke zaken omtrent verkoop en marketing? Boost-now.nl is de specialist voor extra ondersteuning, wij bieden creatieve ideeën en support voor MKB ondernemingen en ZZP’ers."
Fernand Warmerdam, boost-now.nl