Referenties

Ondanks dat boost-now een jonge onderneming is zijn er al diverse referenties die gebruik gemaakt hebben van de beschikbare diensten. Een aantal van deze referenties staan hieronder vermeld met een korte beschrijving van de geleverde diensten:

It’s a beautiful daylogo itabeautifulday jpg

Boost-now.nl heeft in opdracht voor itsabeautifulday.nl een nieuwe website opzet die volledig naar de wensen is ingericht. Nicole was op zoek naar een rustige exclusief ogende website die aansluit op de producten en behandelingen die in haar portfolio zitten. Als startende ondernemer wist ze precies wat ze wilde en daar hebben we met de nieuwe website mooi invulling aan kunnen geven. Aan de hand van de huisstijl en kleuren is er een zeer overzichtelijke website gecreëerd waar in een oogopslag alles te vinden is wat itsabeautifulday.nl te bieden heeft.   De website is zo opgezet dat er zelf content op de website gewijzigd kan worden zodat ze snel in kan spelen op ontwikkelingen en nieuwe producten die op de markt komen. Met de naam van haar salon It’s a Beautiful Day straalt ze uit waar ze voor staat: de klanten een aangename tijd bezorgen en ze ontspannen en met een grote glimlach weer naar huis zien gaan. De website is daar onderdeel van. Boost-now.nl wenst It’s a Beautiful Day veel succes toe met haar salon, ze is gevestigd in Oude Wetering. Interesse in een behandeling? Neem dan contact met haar op via http://itsabeautifulday.nl/contact/

 

EVE-tekenwerkEVE-logo-naam

Deze site hoort bij het bedrijf ‘Van Engelen Tekenwerk’. Specialiteit van het bedrijf is het omzetten van collecties technische tekeningen met een ratjetoe qua kwaliteit en uiterlijk, naar een collectie met één strak en uniform uiterlijk: Standaardisatie en Transformatie

Boost-now.nl heeft heeft ondersteuning en advies gegeven voor het starten van de onderneming en de opzet van de website eve-tekenwerk.nl. Ook de email hosting is geregeld.

Achter de schermen is hard gewerkt om de website een geheel passend uiterlijk te geven. Een site die goed past bij het bedrijf en klaar is voor de toekomst. De website informeert o.a. over het laatste nieuws, de lopende projecten, product portfolio en hun referentieprojecten. De website zal verder doorontwikkeld worden in de komende tijd om volledig aan te sluiten op de filosofie van het bedrijf.

Boost-now.nl wenst Van Engelen Tekenwerk veel succes als startende ondernemer, de basis staat er in ieder geval.

 

Schouten Zonne-energie  Schoutenlogo_PMS

Schouten Zonne-energie is een snelgroeiend bedrijf in duurzame zonne-energie. Door de snelle groei die dit bedrijf doormaakte, was er een dringende behoefte aan het verbeteren en vereenvoudiging van diverse processen. Voor Schouten Zonne-energie heeft Boost-now de volgende marketing- en salesactiviteiten uitgevoerd:

 • harmonisatie van de externe documentatie en uitstraling
 • aanpassen en automatiseren van offertes
 • aanpassen en toevoegen van content op de website
 • uitwerken van klantreferenties
 • uitwerken van diverse marketingcampagnes
 • strategie + nieuwe productontwikkeling
 • ontwerpen en content gemaakt voor diverse brochures en folders
 • vereenvoudiging van informatie-uitwisseling met verschillende bedrijfsonderdelen
 • uitwerken van sterke punten van het bedrijf
 • uitwerken van complexe offertes en opvolging van sales leads
 • aanbrengen van nieuwe klanten via het Boost-now-netwerk
 • maken van handleidingen

Boost-now werkt op reguliere basis samen met Schouten Zonne-energie, sowieso om de groei aan te kunnen én om ook nieuwe projecten binnen te halen. “Schouten zonne-energie groeide letterlijk uit zijn voegen, met Boost-now hebben we diverse zaken zodanig kunnen vereenvoudigen dat we ons nu kunnen concentreren op waar het om gaat: kwaliteit leveren aan onze klanten. Daarnaast is het voor mij nu makkelijker werken en is het maken van fouten in onze offertes vrijwel uitgesloten,” aldus Bram van der Poel van Schouten Zonne-energie.

Hobbycentrum Zoeterwoudelogo de hobby centrum

Voor deze doe-het-zelfwinkel heeft Boost-now een zeer succesvolle marketingcampagne opgezet om een bepaald product in de markt te zetten. Na een analyse van de diverse mogelijke marketingopties heeft Boost-now het advies gegeven om 15 reclameborden te plaatsen in de gemeente waar het bedrijf gevestigd is. Boost-now heeft voor deze actie de volgende zaken voor hobbycentrum Zoeterwoude geregeld:

 • onderzoek naar de beste marketingtactiek
 • ontwerpen en drukken van de posters
 • vergunning regelen
 • plaatsen van de reclameborden

Het resultaat was boven verwachting: de doelstelling was met circa 80% overtroffen. Daarnaast leverde de actie ook veel nieuwe klanten op die niet op de hoogte waren van het uitgebreide portfolio. Aad Grimbergen zegt daarover: “Het is wel eens goed om een buitenstaander mee te laten kijken, het geeft toch weer andere inzichten en ik ben erg blij dat deze actie zo een succes was.” De kosten voor deze actie waren ook zeer laag in vergelijking tot andere reclame- en marketingacties. Boost-now gaat samen met het hobbycentrum een jaarplan opstellen voor meer marketingactiviteiten.

 

Warmerdam Agrarisch loonwerk & grondverzet  warmerdam_loonbedrijf

Loonbedrijf Warmerdam uit Koudekerk aan de Rijn is een zeer succesvol agrarisch loon- en grondverzet bedrijf, dat een sterke groei heeft doorgemaakt in de afgelopen jaren. Om de processen te versnellen en goede controle te houden op de in- en uitgaande facturen en financiën heeft Boost-now een boekhouding opgezet die eenvoudig te gebruiken is, maar wel alle informatie laat zien die voor hen belangrijk is. “Met dit systeem krijg ik de informatie te zien die ik graag wil zien en als ik wijzigingen wil, dan regelt Boost-now dat snel en precies zoals ik dat voor ogen had”, aldus Jeffrey Warmerdam.

 

Genemans Onderhoudswerkenlogo genemans

Genemans Onderhoudswerken is een gerenommeerd bedrijf in Den Haag dat gespecialiseerd is in hoogwaardige onderhouds- en schilderprojecten. Boost-now heeft voor Genemans Onderhoudswerken diverse activiteiten uitgewerkt die de processen sterk hebben verbeterd. Hierbij een opsomming van een aantal van deze activiteiten:

 • opstellen van brochures en mailingbrieven
 • geautomatiseerde facturering
 • opstellen van standaard-offerteteksten
 • programma’s voor de financiële administratie (omzet- en BTW-administratie)
 • formulieren voor urenregistratie

de Grimsportlogo de grimsport

De Grimsport is een fiets- en schaatsspeciaalzaak met 2 vestigingen. Boost-now heeft voor de Grimsport diverse zaken uitgewerkt, onder meer:

 • inregelen van een nieuw mailsysteem op basis van Google Mail
 • het maken van een bedrijfspresentatie die op diverse schermen in de winkel wordt vertoond
 • een op maat gemaakte facturering voor de Grimsport
 • ontwerpen van nieuwe teamkleding voor de Grimsport, incl. het samenbrengen van diverse sponsoren.

Op dit moment is Boost-now bezig om een nieuwe website voor de Grimsport te gaan maken, een site die aan de eisen van deze tijd voldoet.

Aannemersbedrijf  DTG Schilders & aannemers bedrijflogo DTG

DTG  is een zeer succesvol schilders- en aannemersbedrijf dat opereert in Den Haag en omstreken. Voor DTG heeft Boost-now een logo en algemene uitstraling uitgewerkt die zichtbaar zijn in de offertes en facturen en andere documenten. Ook heeft Boost-now een administratie gemaakt waarin DTG doeltreffend kan bijhouden wat de omzet per periode is en welke debiteuren er nog niet betaald hebben. Verder is er voor DTG een facturatieprogramma ontwikkeld dat feilloos alle bedragen optelt.

"Er zitten maar 24 uur in een dag en je komt niet toe aan belangrijke zaken omtrent verkoop en marketing? Boost-now.nl is de specialist voor extra ondersteuning, wij bieden creatieve ideeën en support voor MKB ondernemingen en ZZP’ers."
Fernand Warmerdam, boost-now.nl